Onlajn otvaranje izložbe Žan Pol Gotjea u MSU 1

Evropska premijera izložbe Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje, u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, biće otvorena u subotu, 28. novembra.

U skladu sa zvaničnim epidemiološkim merama, svečano otvaranje biće održano onlajn koje je moguće pratiti u 13 časova na oficijalnom Youtube kanalu i Facebook stranici Muzeja savremene umetnosti.

Odmah nakon onlajn otvaranja svi zainteresovani posetioci mogu uživo da pogledaju izložbu u MSU uz poštovanje svih epidemioloških mera, u malim i strogo kontrolisanim grupama, budući da se ulaznice prodaju u vremenskim slotovima.

Posetioci koji nisu obezbedili svoje karte za izložbu, to mogu učiniti putem servisa Ticket.rs, u periodu trajanja izložbe od 29. novembra do 14. februara 2021. godine, ili na biletarnici Muzeja.

Izložba Žan Pol Gotjea Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve, sa ukupno 38 venčanica visoke mode kreiranih u periodu od 1990. do 2000. godine, nastaje kao finale izložbe Modni svet Žan Pol Gotjea: od trotoara do modne piste koja je u 12 gradova sveta privukla više od dva miliona posetilaca, obarajući rekorde posete modnih izložbi.

Poseban ekskluzivitet beogradske postavke izložbe je svetska premijera čak osam Gotjeovih venčanica koje ranije nisu bile deo postavke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari