Ovacije za Milevu Ajnštajn u Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Bolje ikad nego nikad. Baš sam diskutovao na promociji svoga dela u režiji isto tako lukovog Unkovaksog u JDP, pre četiri godine, kada je Amerikanac, nuklearni fizičar i pisac drame o Ajnšatajnu, kada sam dobio aplauz, A pisac nije znao da je po duhu Ajntaštajn bio Demon. Za razliku od Nikole Tesle koji je i fizički i mentalno bio isti Isus Hrist.A ima veze sa ovim tekstom, jer otac Albarat ostavio je Milenu sa malom decom zbog čega je jedan sin dobio epileptične napade. A epilepsija nije bolest već stanje duha zbog straha od života, za šta je isključivi krivac otac deteta -Albert Ajnštajn..

Ostavite komentar


Kultura

Susret s velikim Predragom Peđom Đakovićem na Fakultetu savremenih umetnosti: Slikar evropskog ranga u svetu džez muzike 9

Susret s velikim Predragom Peđom Đakovićem na Fakultetu savremenih umetnosti: Slikar evropskog ranga u svetu džez muzike

Novi gost tribine Susreti koja se jednom mesečno održava na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu, u sredu, 22.maja u 18 h biće Predrag Peđa Đaković, jedan od naših najeminentnijih likovnih umetnika koji je ostvario evropsku karijeru, a od 1984. godine živi u Pragu, u Češkoj, gde je i diplomirao na Likovnoj akademiji, Odsek monumentalno slikarstvo, u  klasi čuvenog profesora Sopka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.