Ove godine još jedna, peta knjiga Srpske enciklopedije

Ostavite komentar


  1. U digitalno vreme je kontraproduktivno ulagati toliki rad u stampane stvari koje za godinu dana zastare! Poznata su takode luksuzna itdanja ogromnih knjiga sa kunstdruk papirom nekih nasih gradova koje se stampaju o trosku lokalnih predsednika opstina ili tajkuna koji vole da se slikaju! U drzavnom, regionalnom, evropskom a pogotovo svetskom okruzenju je to sve bacena para zarad nekih nadobudnih likova! Dok srpska enciklopedija bude gotova (tek 5 od 18 tomova) vec ce prvi tomovi biti neaktuelni! A toliki rad ulozen i placen kao da smo neka velika zemlja i neki veliki narod!

  2. Samo srbovanje srbina spasava. I rusofilija. I sinofilija. I tako, ljudi beze odavde glavom bez obzira, a srbovanje se nastavlja od Memoran dum, duma do danas, dok i poslednji srbin ne zakljuca dedinu kucu i ode u svet da zivi zivot dostojan coveka.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.