Pevač Isak Šabanović u Diznijevoj animaciji "Enkanto magični svet" 1MEET THE MADRIGALS – Walt Disney Animation Studios’ “Encanto” introduces the Madrigals, a compelling and complicated extended family who live in a wondrous and charmed place in the mountains of Colombia. Opening in the U.S. on Nov. 24, 2021, “Encanto” features the voices of Stephanie Beatriz as the only ordinary child in the Madrigal family; María Cecilia Botero as Mirabel’s grandmother, Abuela Alma; Angie Cepeda and Wilmer Valderrama as Mirabel’s parents, Julieta and Agustín; Jessica Darrow and Diane Guererro as Mirabel’s sisters Luisa and Isabela; Carolina Gaitan and Mauro Castillo as Mirabel’s aunt and uncle, Pepa and Félix; and Adassa Candiani, Rhenzy Feliz and Ravi Cabot-Conyers as Mirabel’s cousins Dolores, Camilo and Antonio, respectively. © 2021 Disney. All Rights Reserved.

Razigrana kuća, čarobni pejzaži kolumbijskih planina, familija u kojoj svaki član ima lični magični dar, ko ne bi poželeo da bude deo Madrigal porodice? Mladi, perspektivni pevač Isak Šabanović je učešćem u sinhronizaciji u najnovijem Diznijevom animiranom mjuziklu „Enkanto“, postao deo nadarene porodice i ističe da je tako ostvario san svih dečaka.

„Lik je jako zanimljiv, ja sam se osećao kao dečak koji može sve i ostvario san svih dečaka ikada, bio sam svemoćan za toliko koliko sam bio u ulozi.“

O procesu sinhronizacije i radu u studiju u kome je bilo potrebno iskoristiti maštu i bojom glasa dočarati lik iz crtaća rekao je da nije uspeo da pronađe previše sličnosti sa svojom profesijom.

„Pa ne znam baš, nije ni slično, teže mi je bilo da dam glas nego da pevam; muzika je moj život a ovo je trenutna uloga koja mi je unijela neki novi osećaj. Iskreno jedva čekam premijeru“, kroz smeh dodaje Isak.

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto.

Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja, svako dete, osim jedno – Mirabel.

Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Kolumbija je imala jednu od glavnih uloga u animaciji „Enkanto“, omamljujući pejzaži i vegetacija Kokora doline, seoski predeli Barikare i Salenta i specifična arhitektura Bogote.

Muziku za animirani film radio je proslavljeni muzičar Lin-Manuel Miranda, koji je istakao da je veoma ponosan na činjenicu da je ovo latinoamerički Diznijev mjuzikl, a njemu je doprineo stvaranjem originalne pesme za film „Colombia, Mi encanto“.

Sinhronizovana animacija „Enkanto magični svet “ će na velikom bioskopskom platnu biti od 25. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari