Počelo snimanje filma „Svjedok“ o zločinima nad Srbima

Ostavite komentar


  1. Ne treba gledati u proslost nego u buducnost. Ne moze se uci u porodicu naprednih i civilizovanih naroda u EU ako nosimo teg proslosti. Najvaznije je da obavimo katarzu, odbacimo nacionalisticki plast koji nas pritiska i pomognemo evropskoj braci u oslobadjanju Rusije.

  2. Jovo # U oslobadjanju Rusije od njenih prirodnih resursa? Kao sto su „braća“ pomogla Libiji ? Ili Egiptu , gde su braca zbacila na izborima izabranu Muslimansku bracu i podržala vojnu huntu? Braću koja oslobadja sirijsku naftu evo već 10 godina ? Braću koja misli da je legitimno spaliti 200 hiljada iračke dece da bi se svrnuo diktator koji nije hteo da im da naftu ? Bracu koja Iran mrzi jer ne mogu ni litar nafte od njih da izvuče? Bracu koja laje o ljudskim pravima al ne napada Severnu Koreju jer nema nafte ?Na to si mislio , a Jovo ? Od vas licemera , drugu priču i ne možeš čuti , uvek samo jedna strana , ona BBC strana

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.