Počeo Peti festival međunarodnog dokumentarnog filma u Beogradu

  Ostavite komentar

  Kultura

  Međunarodni sajam knjiga u Podgorici: U znaku pisaca iz regiona, Vojnovića, Đorđa Matića, Danice Vukićević, Jaćimovića, Čapalikua... 9

  Međunarodni sajam knjiga u Podgorici: U znaku pisaca iz regiona, Vojnovića, Đorđa Matića, Danice Vukićević, Jaćimovića, Čapalikua…

  Razgovorom s Goranom Vojnovićem, jednim od najangažovanijih savremenih slovenačkih pisaca, večeras počinje 17. izdanje Međunarodnog sajma knjiga i obrazovanja u Podgorici, koji će od 8. do 14. maja okupiti neke od najvažnijih književnih imena iz regiona, a zbog izuzetnih doprinosa izdavaštvu i kulturnoj povezanosti, ovogodišnji počasni gost je beogradska izdavačka kuća Clio.

  Naslovna strana

  Naslovna strana za 8. maj 2023.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Bojana Stefanović, glumica

  Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.