Porodica Adams 2 / Rogovi / Demoni 1foto: promo

Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”.

U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor.

U sinhronizaciji su učestvovali: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš i Darija Vračević.

Rogovi

U zabačenom gradu u Oregonu učiteljica iz osnovne škole i njen brat šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta. U glavnim ulogama: Keri Rasel, DŽesi Plemons, DŽeremi T. Tomas, Graham Grin, Skot Hejz, režija Skot Kuper. Film je nastao u produkciji čuvenog reditelja, oskarovca Giljerma del Tora.

Demoni

Zastrašujući horor reditelja Nila Blamkampa (Distrikt 9 i Elizijum) koji je sniman u tajnosti tokom pandemije i koji govori o mladoj ženi koja oslobađa zastrašujuće demone kada počnu da se otkrivaju paranormalne sile u korenu vekovima starog raskola između majke i kćerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari