Posle potopa

* Svaka zasebna vest, svaka emisija ga je navodila na razmišljanje, a bilo ih je mnogo, tekle su kao neprekidna bujica da se prosto-naprosto zagrcavaš, toneš u njima

Ostavite komentar


  1. Lep isečak. Treba to pročitati. Al ne znam zašto, valjda zbog starosti i prolznosti, setih se Leonarda Koena i vidi, paučina kaže da je baš sutra godna dana od kada više nema starca koji zapeva "Hineni!" , a posle u jednom intervjiu reče" Ma kakvi, uvek sam pomalo preterivao i nema ništa od Hineni". Al to veliki inkasator nije čuo, jer tamo tu stanicu valjda nisu hvatali. Nije pomogao ni isti osmeh u licu starca i onog mladića na čuvenoj turneji kada mu je na 20 koncerata 18 puta otkazao razglas. Valjda je to umetnost, kad pročitaš jedno i to nešto iz jednog sveta ti otvori prozor u druge svetove, da vidiš i da se setiš i rasplačeš ili otprašiš staru ploču i ….

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.