Preminuo glumac Nebojša Glogovac

Ostavite komentar


  1. Bolest često ima psihološke uzroke. Dugo izlaganje protivprirodnosti može biti razlog. Pogledajte spisak Glogovčevih uloga, filmova, serija i predstava i njihovu ideologiju, matricu, mantru. Možda komentar nije podoban, politički korektan, ali je iskren.

    1. @Nesa. Gospodine, ovaj sjajni covek je umro pre vremena, ali nije jedini ciji se zivot zavrsio pre navrsene pedesete godine. Nije ni vreme ni mesto za vas komentar. Vise od 90% gradjana Srbije pune tri decenije svakodnevno zivi onako kako su ziveli likovi koje je neponovljivi Nebojsa Glogovac tako ubedljivo tumacio. Slava mu za navijek!

  2. Veliki Nebojsa Glogovac nas je napustio u najboljim godinama. Napustio nas je jos jedan covek koji nam je, u proteklim teskim decenijama, mnogo pomogao da se osecamo lepse, lakse i bolje. Nepravda! Pocivaj u miru veliki covece!

  3. Čujem njegove reči iz jedne od najdirljivijih i najupečatljivijih scena sa umirućom staricom i rominjanjem kiše za prozorom: „To je samo putovanje. Svi ćemo mi tamo…“ Prerano je otputovao. Strašno sam tužan. Tmurno nebo, hladno, …

  4. Neka umuknu danas svi političari, sve bitange srpske, svi lopovi i prevaranti, samo danas; pustite nas da na miru ožalimo pravog, retkog Čoveka, glumca, ali pre svega pravog čoveka. Ako postoji u vama makar još malo onoga što se zove savest, pokušajte da se ugledate na njega!

  5. Znate me od ranije. Tvrdoglav sam i uporan da kažem nešto što znam i čemu sam svedok. Odgovorio sam izvesnom @Neši, umivanje i prikladno ovom trenutku. Da! Glogovac je glumeo čiča Dražu ali i Ričard Barton i Boris Buzančić J. B. Tita pa su relativno mladi umrli. Bata, Boris Dvorani i Smoki večiti partizani su nažalost u najvećim mukama umrli. Rekao sam da poznajem Nebojšine roditelje i otac Milivoje pančevački prota, znajući da sam nekada bio u svetu filma, reče mi: „Od njega sam samo tražio da to što radi radi iskreno i vrhunski.“… I bi tako. U sredinama u kojim nas više ne dočekuju tako rado osvajao je najviše nagrade a poslednja je Velika zlatna Arena za glumu u filmu „Ustav republike Hrvatske“. Sada, kada me jed na tvoj komentar minut shvatam da si malčice u pravu jer glumci nemaju onu sliku Dorijana Greja da u sebi upije sve ono što su oni odglumeli a pre toga dugo i sistemski studirali pripremajući se da se sažive sa likovima koje će u filmu, tv seriji ili pozornici nama predstaviti…

  6. Kao da bog na onom svetu pravi neku pozorišnu predstavu pa skuplja sve najbolje glumce i glumice i pevače i pevačice iz celog sveta. Pored Gagija, Smokija , Bate i Mande i još mnogo drugih uze nam i Nebojšu. Zbogom NEbojša, zbogom glumčino!

  7. Otsao nam je Nebojsa Glogovac jedan od najboljih glumaca mladje generacije NEKA MU JE VECNA SLAVA AMIN.

  8. Na isto si nàs prerano đragi Nebojsa , NEKA ti je VEČNA SLAVA

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.