Preminuo Ljubiša Samardžić

Ostavite komentar


  1. OTIŠAO JE JEDAN OD SINONIMA ZA,,GOSPODIN ČOVEK,,U SVAKOM SMISLU,OD VARDARA DO TRIGLAVA,,

  2. Шта рећи , велики губитак због смрти Великог глумца са ових простора , поготову за културни живот овог рашомона који нема крај у култури Србије ! СЛАВА МУ !

  3. Bio je GLUMČINA,slava mu i hvala za sve što je dao generacijama koje su odrastale uz njegove filmove.Počivaj u miru Smoki.

  4. Pripadao je velikoj grupi istinskih umetnika koje je iznedrila Jugoslavija. Nažalost, takvih je sve manje i manje. Nažalost, sve više se naša umetnost, odlaskom ovakvih hrastova umetničkih poput Ljubiše Samardžića, svodi tek na epigone. Smokija je naša porodica volela i poštovala i voli ga i poštuje.
    Smoki, hvala Ti na velikoj radosti i velikom učenju koje si nam podario.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.