Produženi filmski vikend na Galerija Open Air Cinema 1Foto: Strahinja Filipović

 

Letnji bioskop pod vedrim nebom na Sava Promenadi se nastavlja i ove nedelje, tokom koje će biti prikazana čak tri filma.

U četvrtak, 6. jula, ispred ulaza 4 u Galeriju, ljubitelji kinematografije moći će da uživaju u sada već kultnom ostvarenju reditelja Dejvida Frankela – „Đavo nosi Pradu“ – sa Meril Strip i En Hatavej u glavnim ulogama. Narednog dana, u petak, 7. jula, na velikom platnu biće prikazan „Dedpul“, akcioni naučnofantastični film iz 2016. godine, koji je zbog specifičnog zapleta i uvrnutog humora koji ga odlikuje pobrao mnogobrojne simpatije kod publike.

Subotnje veče 8. jula proteći će u znaku mjuzikla i ljubavne drame, pošto će na Sava Promenadi biti prikazan film „Zvezda je rođena“ iz 2018. godine, koji predstavlja režiserski prvenac čuvenog američkog glumca Bredlija Kupera.

Početak svih projekcija zakazan je za 20.30 časova, a ulaz je besplatan.

Radi najboljeg ugođaja u gledanju filmova neophodno je da instalirate aplikaciju „Listen Everywhere“ na svojim mobilnim telefonima i ponesete slušalice, a nakon toga se možete udobno smestiti u ležaljkama ili lazy bag-ovima koji vas očekuju na najlepšem mestu u gradu, tik pored Save.

Posetite jedinstveni filmski festival u Beogradu i prepustite se magiji zvukova i pokretnih slika.

Celokupan repertoar drugog Galerija Open Air Cinema dostupan je na linku OVDE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari