Prva Beogradska promenada na Kolarcu 20. septembra 1Foto: Zadužbina Ilije Kolarca

Posle dugo vremena ponovo koncert u Kolarčevoj zadužbini. Prva Beogradska promenada na Kolarcu biće održana 20. septembra od 11 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine na promenadnom koncertu“Bah 335″, kada će nastupiti umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“. 

Kako najavljuju iz Kolarčeve zadužbine, na koncertu posvećenom Bahovoj muzici, uz Ansambl „Binički“ nastupiće mladi, ali već afirmisani pijanisti i kamerni muzičari: Dušan Toroman, klavir, Marija Kovač, flauta i Milena Maleš, klavir. Ansamblom će dirigovati Pavle Medaković, a autor projekta je Zlata Maleš.

„Koncert „Bah 335“ (335 u nazivu koncerta jeste broj godina od rođenja J.S. Baha) ujedno je prvi nastup Umetničkog ansambla MO „Stanislav Binički“ u zatvorenom prostoru, kao i prvi koncert u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, od izbijanja epidemije korona virusa. Na svim programima biće primenjivane mere u skladu sa zdravstvenim preporukama zbog pandemije korona virusa“, navode iz Zadužbine Ilije M. Kolarca.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kolarčeve zadužbine, po ceni od 200 dinara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari