Reakcija glumice Hane Selimović na objavu Ane Brnabić o kojoj će se pričati

Ostavite komentar


  1. Bravo Hana, sve je tako, velika hrabrost je ovo reci u ovim teskim vremenima za sve nas.

  2. A sto ne komentarises Hana one grozne rijeci i psovke sto pozivaju na otkidanje glave predsjedniku i psovanje uz imenovanje njegove majke.???

  3. Pa Hana ne mogu oni samo da odu, njih moramo da preselimo u Sremsku Mitrovicu (možda Požarevac)

  4. Odgovor Georgiju na pitanje “ Ko je Hana Selimovic“-osobe koje ne idu u pozoriste to ne mogu da otkriju drndajuci tastaturu.Open mind–close pink i nekako cete vec doci do odgovora.

  5. ovo mi liči kao onaj kviz sa tri osobe koja je jedna sa određenim zanimanjem samo u ovom slučaju je kontra sve tri su drop a i njihovi saradnici

  6. Nevesela i jadna Srbija, na sta je saspela – da se njen predsjednik spusta na nivo cobana i da se ovako podsmijava narodu Srbije. O ostalima sa slike – sve bogalj do bogalja ( duhovni, naravno) a u sluzbi velikog manipulatora. O Srbi, zar ne vidite dokle ste dospeli, kad vas ove spodobe vode? Otvorite oci, vec je kasno, gusta pomrcina svega valjanog je zahvatila vasu zemlju.

  7. Сваком нормалном је доста те наметљиве гамади !

  8. Dragi narod Srbije molim se za vas ali ovo je krajnje vreme da se ujedinite jer vaš precednik je stvarno izgubio kontakt sa stvarnošču.Više ni sam ne zna gde je i tko je i kamo da krene.Razprodao je državu Srbiju samo za sopstveni interes i baš mu je svejedno za sav narod Srbije.U njemu pišu več sve svetske štampe kakav je čovek i s čime se sve bavi.Zato srpski narod ujedinite se jer vam sat stoji pet do dvanajst.Neka je Bog svama!

  9. Па зар треба ово дете да нам покаже прави пут…

  10. Bravo Hana,sjajna si i kao covek koji oseca haos i bori se za bolje sutra u koje treba da nas vode najbolji.A i kao umetnik,glumica.Svaka tvoja uloga je savrsena.Zelim ti svako dobro i da sto pre izadjemo i ovog carstva mraka.

  11. U knjizi dr Vladete Jerotica procitala sam da smo mi zaboravili da se STIDIMO,to je i argumentovao naucnim dokazom.

  12. Najpre, protest protiv nasilja je odlican odgovor svima koji promovisu nasilje.
    Drugo, opcija glasanja, slusanja, gledanja ljudi koji falsifikuju fotografije za mene je laz i nisu moja opcija vere u bolju buducnost.
    Trece, sarkazam i karikiranje stvarnosti je odavno prisutno u nasim medijima.

  13. Draga Hana
    Svaka Vam cast na ovim recima i hrabrosti da ih napisete.Krajnje je vreme da se uzmemo u pamet i uklonimo ove spodobe sa vlasti.Tolika kolicina bezobzirnosti,bahatosti i ponizavanja prelila je casu.
    Zbog toga :Ustani Srbijo,davno si zaspala sada se probudi.

  14. Bravo, za komentar. Od sad samo filmove / serije u kojima ti glumiš gledam. Ovo je nastup za primer jedne javne ličnosti.

Ostavite komentar


Kultura

Margo Robi

Margo Robi otkrila koju filmsku junakinju je prvo poželela da igra

Margo Robi je u periodu od deset godina otkako je iz Australije došla u SAD postala jedna od najbolje plaćenih holivudskih glumica. Od biografskih filmova i drama, do superherojskih filmova i komedija, Robi se okušala u raznim žanrovima, ali jedan žanr u kojem smo je jako retko viđali je naučna fantastika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.