rebeka fergusonFoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Rebeka Ferguson je otkrila kako se suprotstavila neimenovanoj zvezdi sa kojom se sarađivala na jednom filmu, nakon što je ta osoba vrištala na nju.

U intervjuu za podkast Reign with Josh Smith, Rebeka Ferguson je rekla kako je probala da pronađe snagu da se suprotstavi ovom „kompletnom idiotu od osobe“.

Zvezda filma Dina 2 nije otkrila identitet ni pol te zvezde, samo je rekla da to nije bio ni Tom Kruz ni Hju Džekmen, sa kojima je glumila u filmskim hitovima.

„Sećam se jednom trenutka kada je ta osoba bila toliko nesigurna i ljuta jer nije mogla da snimi scene. A ja sam bila osetljiva i bilo bilo je neprijatno jer je vrištala na mene“, počela je Rebeka.

Rebeka Ferguson u filmu Dina 2 tumači lejdi Džesiku

„Ali ta osoba je bila prva na listi glumaca i zato nije bilo bezbedno za mene, niko mi nije čuvao leđa. Zbog toga sam napuštala set uplakana“, nastavila je ona.

Ta osoba joj je govorila stvari kao što su „Ti sebe zoveš glumicom?“ i „Ja sa ovim moram da radim“ pred celom ekipom, što je nju prosto slomilo.

Jednog dana odlučila je da se suprotstavi toj osobi: „Od*ebi. Radiću naspram teniske loptice. Više ne želim da te gledam“.

Producenti su joj rekli da ne može tako prema glavnoj zvezdi, ali je ona nakon toga zatražila da glumi okrenuta ka potiljku te osobe i tako je bilo sve do kraja snimanja.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari