Alkohol, otuđenje, i krnje remek-delo: Riblja Čorba nam je natočila „Muzičare koji piju“ pre 40 godina

Ostavite komentar


  1. Uvek je bilo nešto prljavo, nisko, neprijatni i jadno u njihovoj muzici, a naročito tekstovima. „Muzičari koji piju“ je dobra pesma, al za decu. Ljudi koji se bave analizom i hvalospevom ove vrste muzike nisu baš išli u školu,

  2. Pink Bora je svojim učešćem na mitingu (zna se kojem) zauvek ugasio ovaj bend, zakopao ga, i pobegao u sloveniju. Sad može da peva na surčinskom letu i leskovačkom vašaru.

  3. Bajaga NIJE imao zakazane koncerte, nego je bio na odmoru na Hvaru. A Bori zinulo d… za pare pa je ugovorio turneju po Grčkoj. Naravno da Bajaga nije bio lud da prekida odmor za šaku maraka. Najbolje pesme benda je napisao Bajaga. „Istina“ je poslednja njihova ploča koja valja.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.