Romantična komedija "Karta za raj" sa Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem od 28. septembra u našim bioskopima 1Foto promo/Taramount

Oskarovci, i jedan od najomiljenijih filmskih parova kod svetske publike, Džulija Roberts i Džordž Kluni, stižu u naše bioskope 28. septembra, u novoj romantičnoj komediji „Karta za raj“.

Duhovita priča reditelja Ola Parkera (potpisuje scenario zajedno sa Danielom Pipskim), o drugoj šansi u ljubavi koja postoji čak i kada se to čini nemogućim, događa se na Baliju.

Uz egzotični ambijent jednog od najlepših ostrva na svetu, puno humora, šarma i niz urnebesnih situacija, Džulija Roberts i Džorž Kluni dočaraće nam priču šta sve može da se dogodi kada se ponovo sretnu ljudi koji su nekada bili u braku.

Oni stižu na Bali sa zajedničkim zadatkom – da spreče svoju zaljubljenu ćerku da se uda na letovanju, i da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili…

U glumačkoj ekipi su i Kejtlin Dever, Maksim Butje, Bili Lurd i Lukas Bravo.

Zanimljivo je da su Džulija Roberts i Džordž Kluni i producenti ove romantične komedije, pored Tima Bevana, Erika Fellnera, Sare Harvej, Debore Balderston, Granta Heslova, Lize Roberts Gillan i Marize Gill.

„Karta za raj“ zabeležila je u Americi rekordnu gledanost, u bioskopima Sineplexx, CineStar i u mts Dvorani (u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Nišu, Kragujevcu), premijerno će biti prikazana 28. septembra, a karte su već u prodaji.

Od 29. septembra naći će se na redovnom repertoaru svih naših bioskopa, u distribuciji Taramounta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari