Nekadašnji članovi benda „Oasis“, braća Galager, preneli su svoje žestoke svađe u sudnicu. Naime, mlađi brat Lijam, nekadašnji pevač grupe, izdao je saopštenje u kome potvrđuje da tuži svog brata, tekstopisca i gitaristu Noela zbog njegovog objašnjenja zašto se bend raspao 2009. godine.


Kako kaže Lijam, tužbu je podneo jer je njegov brat rekao da se ‘’Oasis“ nije pojavio na jednom festivalu jer je on bio mamuran, što, prema njegovim rečima, nije istina. On je, naime, otkazao koncert jer je imao upalu grla, koju je potvrdio i lekar, za šta je i Noel znao.

– Noel je takođe rekao laž kada je naveo da je do raspada benda došlo posle velike svađe zbog toga što sam ja navodno zahtevao da se moja modna marka ‘’Pretty green’’ reklamira tokom turneje – stoji u saopštenju.

– Ima mnogo razloga zbog kojih se ‘’Oasis’’ raspao, ali moja modna linija nema nikakve veze sa tim – dodao je Lijam, koji je naglasio i da ne pokreće parnicu zbog novca već zato što hoće izvinjenje od brata.

Noel, koji je u julu na jednoj konferenciji za novinare povodom pokretanja solo karijere dao svoje viđenje raspada benda, nije komentarisao bratovljevu tužbu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari