džon kliz erik ajdlFoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Džon Kliz je javno rekao kako se on i još nekoliko Pajtonovaca ne slažu sa Erikom Ajdlom po pitanju optužbi na račun Holi Gilijam.

Nakon što je Ajdl optužio Holi (ćerku Terija Gilijama) za loše finansijsko stanje Patjonovaca, Džon Kliz je osetio potrebu da doda i par svojih reči na tu temu.

„Vlasnici smo svega što su Pajtonovci ikad uradili i nikad nisam sanjao da će ovim godinama prihodi tako katastrofalno da padnu“, rekao je Erik Ajdl na svom X (Tviter) nalogu.

„Ali izgleda da kad stavite dete Gilijama kao svog menadžera, ne treba da budete iznenađeni. Jedan Gilijam je dovoljan. Dva mogu da unište bilo koju kompaniju“, dodao je.

Kliz uopšte nema sumnje na čijoj je strani u ovoj situaciji.

„Radim sa Holi već 10 godina i smatram je vrlo efikasnom, vrednom, fokusiranom i prijatnom za saradnju“, napisao je on na svom nalogu.

„Majkl Pejlin me je zamolio da kažem da on deli moje mišljenje. Teri Gilijam se takođe slaže“, dodao je Kliz.

Čini se da Ajdl i Kliz nisu u dobrim odnosima, jer je Ajdl na pitanje da li su ostali bliski napisao „Nisam video Kliza sedam godina“ i rekao da ga to čini srećnim.

Džon Kliz i Erik Ajdl slažu se u tome da nisu bili u dobrim odnosima

Sada je Džon Kliz odgovorio na to: „Oduvek smo se mrzeli i prezirali, ali je istina počela da isplivava tek odnedavno“.

To se donekle poklapa sa onim što je rekla Lili Ajdl, Erikova ćerka.

„Ponosna sam na tatu što je konačno počeo da deli istinu. Oduvek se suprotstavljao nasilnicima i narcisima i zaslužuje validaciju i pohvalu zbog toga.“

Sve ovo počelo je tako što je Ajdl napisao da mora da radi i sa svojih 80 godina i da mu nije jasno zašto svi pretpostavljaju da su Pajtonovci prebogati.

Leteći cirkus Montija Pajtona osnovasli su Erik Ajdl, Grejem Čepmen, Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns i Majkl Pejlin 1969. godine.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari