Kulturni centar Rex i Ring Ring vas pozivaju na koncert bendova Fish in Oil i The Gitarren der Liebe, koji će se održati u utorak, 1. jula, od 20 časova. Sastav Fish in Oil čine gitarista i kompozitor Bratislav Radovanović, saksofonista Dušan Petrović, basista Branislav Radojković, bubnjar Tom Feđa Franklin i perkusionista Veljko Nikolić- Papa Nik.

Njihova muzika predstavlja kombinaciju avangardnog džeza, bluza, rokenrola, surfa i filmske muzike. Prvi album pod nazivom „Poluostrvo“ objavili su u maju 2012. godine za kragujevački SKC kada je krenula i koncertna afirmacija grupe koja u raznim postavama postoji dve decenije. Beogradska izdavačka kuća Mascom je krajem 2013. godine objavila drugi album grupe Fish in Oil pod nazivom „Drnch“.

Nazivaju se „The Gitarren der Liebe“. Vidi se violina, a čuje nešto drugo, ali ne možete tačno opisati šta. Ne možete primeniti uobičajene šale o bubnjarima na njihovog, jer svira i stare raštimovane Casio klavijature iz osamdesetih. Mogu biti izuzetno glasni, ali ne moraju. The Gitarren der Liebe su Irina Karamarković, Kurt Bauer, Robert Lepenik i Martin Pfiffer. Dosada je jedini osećaj koji definitivno nećete osetiti na koncertu. Prodaja karata kreće sat vremena pre početka koncerta po ceni od 250 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari