Ove nedelje u Gan klubu nas očekuju čak dva koncerta grupe Eyesburn 25. i 26. decembra, kao i tradicionalni prednovogodišnji koncerti Nikole Vranjkovića, 24. i 27. decembra. Pred ove nastupe, Eyesburn su objavili novi spot za pesmu „Dream is over“, koja obeležava početak priprema za novi album koji će ovaj bend objaviti tokom sledeće godine.


„Ovim spotom, tj. singlom, upoznajemo publiku sa novim članovima i otvaramo novo poglavlje u radu. Tekstom pesme motivišemo ljude na pozitivan odnos prema budućnosti bez obzira na poteškoće u sadašnjosti“, rekao je Nemanja Kojić Kojot povodom objavljivanja novog spota kojim Eyesburn najavljuju dva koncerta u petak i subotu, u beogradskom Gan klubu. „Na dva beogradska nastupa ljude očekuju već poznate himne, ali u novim izvedbama. A biće tu i novih stvari! Nastupi će u smislu set liste biti isti i u petak i u subotu, ali mi smo dinamičan bend uživo i nikada ne izvodimo pesme sa dub elementima u istom aranžmanu, te će u tom smislu biti dosta različiti“, dodao je Kojot.

Grupi Eyesburn će se na sceni Gan kluba u petak, 25. decembra, pridružiti beogradski sastav Last Thrill, a u Eyesburn spektakl u subotu, 26. decembra, publiku će uvesti sve popularniji i sve žešći Dot The Eye. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, kao i posredstvom DD Tickets prodajne mreže. Na dan koncerata, na ulazu u Gan klub, ulaznice će koštati 800 dinara.

Nikola Vranjković je svoju vernu publiku već navikao na tradicionalne prednovogodišnje nastupe, kojih će ove godine biti dva – u četvrtak, 24. decembra, i u nedelju, 27. decembra. Intimna atmosfera Gan kluba doprineće posebnoj atmosferi koju sami po sebi nose koncerti Nikole Vranjkovića, i u svom akustičnom i u svom električnom delu – a i elektrik i akustik varijanta biće zastupljeni na koncertima u Miloša Pocerca 10.

Po raspadu kultnog benda Block Out, njegov glavni autorski pokretač gitarista Vranjković je objavio 2014. godine drugu zbirku pesama „Bremeplov“ i istoimeni mini-albuma sa četiri pesme.

Nedavno je objavio novu pesmu „Fototapet“, snimljenu u saradnji sa Petrom Rudićem (Svi na pod) i Danilom Nikodinovskim (Consecration), koju će uvrstiti i u set liste predstojećih koncerata u Gan klubu. Ko je nije čuo, eto prilike 24. i 27. decembra. „Završavamo ovu veoma uspešnu koncertnu godinu sa dva nastupa u Ganu. Imamo preko pet sati materijala koji smo svirali tokom ove

godine. U Ganu ćemo to podeliti na dva uglavnom različita koncerta“, najavio je Vranjković.

Nikola Vranjković će sa svojim orkestrom na koncertu u četvrtak ugostiti grupu Vizelj, a u nedelju Cross Breeze. Ulaznice su u prodaji u Felix Shopu, u kafeu Šikarica i u Žila Shopu (Čumićevo sokače), po pretprodajnoj ceni od 700 dinara, dok će na ulazu u Gan ulaznice koštati 900 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari