IDJ na 14. Weekend Media Festivalu 1Foto: IDJ

IDJ ove godine ponovo će biti deo Weekend Media Festivala u Rovinju, a upravo tom prilikom predstaviće čak 10 godina postojanja i rada IDJVideos produkcije, navodi se u saopštenju.

U okviru WMF-a, IDJ će za razliku od 2019. godine ovoga puta imati i svoj booth, gde će kompanija predstaviti neke od najznačajnijih poduhvata i uspeha u poslovanju dugom čitavu deceniju.

„Veoma smo ponosni što smo ponovo deo Weekend Media Festivala, jednog od najvećih u regionu koji prati trendove u medijskom svetu“ izjavio je ovom prilikom osnivač i direktor IDJ-a Đorđe Trbović.

„Drago nam je što baš na događaju od ovolikog značaja možemo da prestavimo posetiocima sve ono što smo radili u proteklih 10 godina i da pokažemo zbog čega važimo za najbolje na Balkanu u oblasti distribucije kontenta, izdavaštva i produkcije“ rekao je osnivač i direktor ove kompanije Andrej Ilić, te najavio novo poglavlje IDJ-a otvaranjem kancelarija u Atini, Sofiji i Zagrebu u 2022. godini.

IDJ ekipa već je stigla na lice mesta, a spremili su kreativne i zanimljive igrice za sve one koji posete prostor, kao i poklone za one koji pokažu najviše znanja, navodi se u saopštenju.

Weekend Media Festival održava se ove nedelje u Rovinju.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.