Još jedan dan do završetka konkursa za učestvovanje na "Beogradskom proleću" 1"Beogradsko proleće", 2022, foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Konkurs za autore pop i zabavnih kompozicija, koje će se takmičiti na ovogodišnjem muzičkom festivalu „Beogradsko proleće“ završava se u sredu, mesec dana od zvaničnog početka prikupljanja prijava 15. januara, saopštili su danas organizatori.

Za festival se do danas prijavilo 314 kandidata, autora i izvođača pop i zabavnih kompozicija, a zainteresovani su kako neafirmisani, tako i afirmisani autori, prenosi FoNet.

Uskoro se očekuje i da selekciona komisija počne selekciju kompozicija.

Na čelu komisije nalazi se vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naksi radija i ovogodišnja predsednica Stručnog žirija festivala Maja Raković.

Muzički festival, koji je posle dugog niza godina obnovljen 2022. godine, biće održan 22. aprila u organizaciji MTS dvorane i u saradnji Naksi radija.

Prošlogodišnji pobednik festivala glasovima publike bio je Toni Cetinski sa numerom „Čuvam ljubav“, dok su drugo i treće mesto osvojili Željko Vasić sa kompozicijom „Kompanjero“ i Mirza Selimović sa pesmom „Plakaćeš“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari