Zašto Bobana Petrovića nazivaju čovek-žur i zašto je on oduvek u Beogradu bio sinonim za dobre žurke i noćni provod, moći ćemo da otkrijemo još jednom – 17. decembra kada će u Beogradskoj areni biti održan čuveni „BP Party“. Music Star Production i Boban Petroviću Beograd te večeri dovode grupu Kool&Gang i di-džeja Dejvida Moralesa.

Ono što ovaj događaj čini posebnim je da će grupa Kool&Gang u glavnom gradu Srbije, umesto u Njujorku, proslaviti 40 godina uspešne karijere, koju su obeležili 25 top ten RnB hitova, devet top ten pop hitova, 70 miliona prodatih albuma, a 31 album je proglašen zlatnim. Njihovi hitovi obeležili su filmove poput „Groznica subotnje večeri“ i „Petparačke priče“.

Veče će svakako upotpuniti Dejvid Morales, jedan od najpopularnijih di-džejeva svih vremena, kojeg Beograd redovno viđa, najmanje jednom u godini. On je međunarodno priznati Gremi dobitnik house muzike, producent i suvlasnik Def Mix Productions (jedna od najuspešnijih svetskih kompanija plesne i muzičke produkcije).

„BP Party“ počeće u 21 čas i trajaće do pet sati ujutro. Ulaznice po ceni parter 2.500, tribine 3.000 i gornje tribine 2.500 dinara moći će da se kupe od subote, 20. novembra na prodajnim mestima Card servisa, Bilet servisa i Eventima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari