Rod StjuartFoto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Slavni engleski pevač Rod Stjuart održaće svoj prvi nastup u Srbiji. Njegov koncert u Štark areni zakazan je za 17. maj 2024. godine.

Star produkcija Serbia, koja je organizator koncerta, objavila je na Fejsbuku da će karte biti puštene u prodaju preko servisa tickets.rs u petak, 17. novembra, od 11 časova.


Rod Stjuart je jedan od najpoznatijih britanskih pevača. U karijeri dugoj šest decenija prodao je više od 120 miliona albuma i imao desetine singlova, koji su bili broj 1 na top listama širom sveta. Bio je član bendova „The Jeff Beck Group“ i „Faces“, a najveći komercijalni uspeh je ostvario kao solo izvođač.

Svestran pevač

„Maggie May“, „Sailing“, „Tonight’s the Night (Gonna Be Alright)“, „Da Ya Think I’m Sexy“ i „Downtown Train“ neki su od njegovih najvećih hitova.

Rod Stjuart je tokom karijere izvodio obrade drugih izvođača, kao i svoje autorske pesme. Jednako je vešt u interpretaciji rok, pop, folk i soul numera, ali i šlagera iz prve polovine 20. veka.

Rod Stjuart se obratio fanovima u Srbiji

“Iskreno sam uzbuđen zbog svog prvog koncerta u Beogradu i radujem se što ću nastupati pred divnom srpskom publikom. Možete očekivati moje najveće hitove, ali i puno pravih iznenađenja“, izjavio je Rod Stjuart pred svoj koncert u Beogradu, a preneo N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari