Lejdi Gaga napravila numeru za novi film "Top Gan: Maverik" (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Jedna od najpopularnijih pevačica Lejdi Gaga obradovala je ljubitelje filma „Top Gan: Maverik“ numerom „Hold My Hand“.

Spot je režirao reditelj filma Džo Kosinski, a video predstavlja Lejdi Gagu u epskoj filmskoj scenografiji ovog nastavka, kao i u emotivnim scenama iz prvog filma „Top Gan“ iz 1986. godine.

Singl „Hold My Hand“ imao je svoj istorijski debi početkom nedelje, kada je Bilbord napisao da se Lejdi Gaga uzdiže uz pesmu „Hold My Hand“, a Veniti Fer da je ova pesma katapultirala pevačicu pravo na dodelu Oskara naredne godine.

Film „Top Gan: Maverik“ u naše biskope pretpremijerno stiže 25. maja.

Za film se veruje da će ostaviti trag podjednako kao i prvi deo iz 1986. godine, a karte za pretpremijerne projekcije filma su već u prodaji.

O filmu:

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Nakon pretpremijernih projekcija, „Top Gan Maverik“ na redovni bioskopski repertoar stiže 26. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari