Amerikanka Kris O’ Del, jedna od najpoznatijih grupi devojaka 60-ih i 70-ih godina prošlog veka objavila je memoare u kojima je ogolila život Bitlsa, Rolingstonsa i ostalih slavnih iz vremena rađanja rokenrola.

Ona navodi da je Džordž Harison, sa kojim je u jednom periodu živela, priznao Ringo Staru kako je zaljubljen u njegovu ženu i da je s njom nekoliko puta spavao. Ringo je samo slegnuo ramenima i rekao mu kako mu je draže da ga Maurin vara s nekim koga dobro zna nego s nekim neznancem. Kris O’ Del je Mika Džegera toliko impresionirala da je njenu fotografiju iskoristio za omot albuma „Exile on Main Street“. Romansa je trajala dve godine, nakon čega je kao ljubavnica i pomoćnica otišla Bobu Dilanu.

Sve to vreme Kris je pomno vodila beleške, dnevnik u kojemu su zapisane do sada nepoznate pikanterije iz života muzičkih legendi. „Pitala sam Ringa slaže li se da objavim svoje memoare, na što je on samo odgovorio da nema ništa protiv dok god je reč o istini. Ipak smo sada ljudi u šezdesetim godinama života i možemo se suočiti sa vragolijama iz mladosti – rekla je Kris O’ Del.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari