mile kekin01, November, 2023, Belgrade - Concert of Mile Kekin and the band in the mts Dvorana. Mile Kekin. Photo: A.H./ATAImages01, novembar 2023, Beograd - Zaostala utakmica osmog kola Mozzart Bet Super liga Srbije izmedju FK Crvena zvezda i FK TSC odigrana je na stadionu Rajko Mitic. Photo: A.H./ATAImages

Mile Kekin sinoć je održao veliki koncert sa novim bendom u mts Dvorani, u okviru koga je promovisao novi album Nežno đonom.

Uz svoj bend, Mile Kekin izveo je ne samo pesme sa svog drugog solističkog albuma, već i neke stare, prepoznatljive hitove.

Tu su bile pesme: Nije sve tako sivo, Pitala si me, Pjevajte nešto ljubavno, Samo za taj osećaj, a publika je u glas pevala sve do jednog.

Iznenađenje večeri bilo je pojavljivanje Momčila Bajagića Bajage, koji je sa Miletom izveo pesmu Atlantida, što je bilo prvo njihovo zajedničko izvođenje ove pesme uživo.

Mile Kekin održao veliki koncert u Beogradu, na bini mu se pridružio i Bajaga 1
Foto: A.H./ATAImages

Sjajna atmosfera bila je prisutna od prve do poslednje pesme, a majstor rokenrola ih je sinoć izveo čak 30.

Tako se u praksi ostvarilo Miletovo predviđanje da se uz njegov album Nežno đonom može „pevati, igrati, nasmejati, ali i zamisliti nad samim sobom“.

Kekin je uložio svu energiju i predano pevao, što je publika nagradila bukom i aplauzom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari