Nova sezona Survivora uskoro stiže na TV Nova 1Foto: Promo

 

Još jedna autentična avantura u divljini je na pomolu.

Nakon prethodnih uspešnih sezona u kojima su pobedu odneli Stefan Nevistić i Nevena Blanuša, a zatim i Nataša Kondić i Antonia Ivić, zabavno-takmičarski šou Survivor uskoro se vraća na TV Nova! Jedinstvena avantura puna izazova, uzbuđenja i neočekivanih preokreta je na pomolu, a novi takmičari, koji su zahvaljujući prethodnim sezonama imali priliku da steknu uvid u sve što ih čeka, spremni su za pustolovinu života.

Survivor je dinamičan šou u kom se takmičari suočavaju sa raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja. Zato u novoj sezoni gledaoci mogu očekivati neočekivane preokrete, taktičke poteze i dramatične trenutke.

Po dolasku na nepoznati teren, takmičari će oformiti dva tima, crveni i plavi, a svaki će okupiti po 10 odvažnih i neustrašivih pojedinaca kojima su zajednički avanturistički duh i ljubav prema adrenalinu. Ko su takmičari koji su skupili dovoljno hrabrosti da se pridruže novoj sezoni – saznaćemo ubrzo, a svakako se radi o pojedincima koje nije uspeo da pokoleba strah od nepoznatog.

Egzotična lokacija i nepredvidive situacije staviće snalažljivost takmičara na test, kada će morati da iskoriste sve svoje adute kako bi došli do finalnog cilja.

Nova sezona Survivora se bliži, a kakve takmičare i preokrete će doneti – saznajte uskoro!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari