Poginuo muzičar Dalibor Andonov Gru

Ostavite komentar


  1. Saučešće porodici. Žao mi je zaista, iako ne slušam i ne pratim tu vrstu muzike, pamtiću ga po tome što smo nekako sa dozom sramežljivosti u kući gledali spot za njegovu pesmu „5-ak“ pred neke vesti i sl. Bile su to devedesete na Kosovu. Zatvorena sredina. Ćale je uvek mrmljao zbog pesme i menjao kanal. Pesma me je sasvim malog u principu učila slobodi.. Bio je za mene tada najslobodnija osoba koju sam ikada video. I bio je. Tužno je što ga nema više.

    1. Šta god da je normalan čovek koji ima porodicu ne dovodi svoj život u opsnost a naročito ne uči decu da se bave „sprotom“ u kome mogu da poginu

  2. U 4. razredu gimnazije (’96) na slobodnu temu iz srpskog pisao sam sastav vezano za tadasnji rep i Dalibora Andonova…imam ga jos.
    A original kasetu sa sve omotom na razvlacenje i tekstovima sa prvog albuma licno dobio od Gru-a.
    Hvala ti dobri covjece.
    R.I.P.

  3. Bas sok! Saucesce porodici. Zaista odlazi svako ko valja neko ka nebu, neko vani. Pocivaj u miru, hvala na svemu.

  4. Žalosno…..Njegove pesme su me uvek asocirale na mladost !
    Ovo je primer da ljudi, kada postanu roditelji, treba da obuzdaju malo svoj adrenalin i posvete se deci i roditeljstvu! Dok si momak, luduj! Ovako je zauvek naneo bol voljenim osobama, supruzi i deci! Nije ni to fer od njega!!! Zbogom „petak je veče, sedam u meče“………………………………

Ostavite komentar


Scena

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.