Turneja „Ludujemo s dušom“ s kojom će Tajči ponovno zapevati svoje velike hitove u najvećim gradovima u regiji pomera se za proleće 2012. godine, stoji u saopštenju menadžmenta pevačice.


Razlog takvoj odluci su, prema saopštenju, dodatni pregovori s marketinškim partnerima, koji će, uz Yamaha Entertainment Groupe iz Nešvila, producirati koncerte rađene po svetskim standardima.

– Žao mi je zbog pomeranja termina turneje, ali publici dugujem pošteni povratak nakon dvadeset godina. Zato smo se odlučili na ovaj potez – izjavila je Tajči ističući da na ovoj planiranoj turneji želi da pružim vrhunski glazbeno-scenski šou.

Ulaznice za prvotno planirane termine nisu bile puštene u prodaju.

– S obzirom na ekonomsku situaciju u državi, želela sam da cena ulaznice bude pristupačna. Zbog jako velikog budžeta cele turneje, to u ovom trenutku ne bi bilo moguće, zato smo se odlučili da pričekamo i pomerimo turneju za proleće 2012. godine – kaže Tajči.

Kao uvertiru za koncerte, popularna pevačica planira da objavi nekoliko novih pesama, kao i stare hitove u novom ruhu, koje će snimiti s ekipom vrhunskih američkih i hrvatskih muzičara. Novi datumi koncerata biće objavljeni uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari