RockŸExit, jednodnevni R’n’R festival sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini Exita. Na ovaj način Exit festival će dobiti svoj „peti dan“.

Na festivalu RockŽExit pored Queens of the Stone Age nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Najverniji fanovi Exit festivala imali su priliku da u anketi rezervisanoj samo za njih glasaju za grad gde će ovaj festival biti održan i lokacija Exit festivala odnela je pobedu, a među predlozima su, između ostalih, bili i London, Njujork, Berlin, Sidnej i Sevastopolj.

Hedlajneri RockŸExit festivala biće ni manje ni više nego jedan od najvažnijih rock sastava današnjice, Queens of the Stone Age, koje predvodi muzičar, multiinstrumentalista, muzički producent i dirty rock guru, Josh Homme, jedan od osnivača kultnog sastava Kyuss i član bendova Eagles of Death Metal i Them Crooked Vultures. Bend će predstaviti svoj poslednji album „Like Clockwork“ izdat u junu 2013. Ovo je šesti po redu studijski album benda, koji su publika, ali i kritika sjajno prihvatile, što najbolje dokazuje prvo mesto na Billboard 200 listi najboljih albuma u SAD, ali i nominacije za dve Grammy nagrade, između ostalog i za najbolji rock album 2013. godine.

Prodaja ulaznica za festival RockŸExit počinje 4. aprila u podne. Vrlo ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 999 dinara biće dostupan putem sajta gigstix.com. Sledeća cena ulaznice za festival iznosiće 1.499 dinara, dok će na dan festivala cena iznositi 2.499 dinara. Ulaznice po redovnoj ceni biće dostupne kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima Gigs Tix i u Corner Shopovima širom Srbije. Ulaz na RockŸExit festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za Exit, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za Exit ili Exit Avanturu (Exit+Sea Dance), mogu da se registruju za RockŸExit festival putem sajta gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima RockŸExit festivala. Sve informacije o prodajnim mestima mogu se naći na linku gigstix.com/qotsa, dok su informacije o RockŸExit festivalu dostupne na linku facebook.com/QOTSAinSerbia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari