Rock 'n' RakijaFoto: Promo

Rock ‘n’ Rakija festival, prvi do sada, otkriće vam šta se dešava kada se spoje rakija i rok muzika u subotu 02. decembra u Dorćol Placu u Beogradu.

Rock ‘n’ Rakija festival gostima će se predstaviti sa 20 domaćih destilerija koje su većinom male porodične destilerije.

Moći ćete da uživate u nagrađenoj rakiji od dunje sa Avale, premijum šumadijskim šljivovicama od kojih su neke i 30 godina stare, rakijama od Carmen i Abate Fetel kruške, rakiji od breskve iz Crne Gore i specijalnoj rakiji od suve šljive kao i mnogim drugim rakijama.

Da bi događaj bio potpun pobrinuli su se beogradski barmeni koji će biti zaduženi za rakijske koktele.

Rakije će se moći besplatno degustirati, ali i kupovati po promotivnim cenama.

Rakijski matine počine od 17 časova (ulaznica za dnevni program je 400 dinara), a koncert na kome nastupaju Deca loših muzičara, Samostalni referenti i Rihter u 20 časova.

O bendovima koji nastupaju na Rock ‘n’ Rakija festivalu:

Deca loših muzičara su publici poznati kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje.Trenutno rade na novom albumu koji će biti objavljen sledeće godine.

Samostalni referenti su prvi beogradski ska bend, a njihov zvuk čini mešavina ska i pank muzike, sa izraženim deonicama trube i trombona, pojačane violinom i harmonikom, što ih čini jednom od vodećih koncertnih atrakcija u čitavom regionu.

Rihter je beogradski alternativni rok bend koji je osnovan u decembru 2021. godine, a njihova pesma „Za nas“ trenutno se emituje na svim rok stanicama u zemlji. Bend trenutno snima svoj album prvenac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari