Sajsi MC: Istina koju sam rešila da podelim je u novoj pesmi 1Foto: Lazar Radovanović

– Želela sam da prvi singl sa novog albuma bude „u glavu“, da prva pesma koja izađe bude agresivnija. Dugo nisam imala takvu pesmu i dugo sam bila u fazi u kojoj sam vrlo nežna i sanjiva. Radilo me je da radim takve pesme – to za Danas kaže reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, povodom njenog novog singla „Sve mi je problem“.

Spot za pesmu izlazi danas, a pesma je nastala kao sjajan „klik“ reperke i producenta Thicc boi.

– Desila se na prvi pogled nespojiva kombinacija, ali smo producent Thicc boi, stalni član novosadske ekipe Bekfleš, i ja kliknuli super. On ima jako dobre bitove, tako da smo uradili više od jedne pesme. Na albumu ima dosta njegovih matrica, maltene pola, što nije bilo očekivano, ali smo lepo klinuli – ističe Sajsi povodom saradnje.

Komentare na pesmu koje je bila u prilici da čuje glase: stara Sajsi, agresivniji fazon…

Reperka kaže da je na tekst veoma ponosna i da bi volela da čuje ljude kako koriste „sve mi je problem, ja sam problem svima“, jer je to istina koju je želela da pusti u etar.

– To je jedna velika istina koju sam rešila da podelim sa narodom. Pesma je kao poezija bila bačena negde u svesku, a dok sam preslušavala matrice, videla sam tekst i bila iz fazona, – ova matrica vapi za ovom pesmom“ – pojašnjava Ivana.

Singl i spot najavljuju album koji treba da izađe u maju, a povodom koga Sajsi drži fanove u neizvesnosti, jer ne želi da otkrije njegovo ime, već da postepeno obelodanjuje sve u vezi sa njim.

– Zanima me kako će raspoloženje vladati za koju pesmu i spot. Plan je da se celokupni materijal okači na digitalne platforme. Volim što su ljudi ponovo počeli na taj način da slušaju muziku – zaključuje Ivana Rašić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari