Poznati muzičar Sleš odlučio je da napravi veliku rasprodaju ličnih stvari. Bivši član Guns N’ Roses (Gans en rouzis) rešio je da proda čak 14 svojih gitara, uključujući i akustičnu gitaru na kojoj je odsvirao kultnu numeru „Patience“. Pored gitara Sleš će u saradnji sa aukcijskom kućom Julien’s Auctions prodati i svoje automobile, uključujući unikatnu „korvetu stingrej“ iz 1966. godine.

Legendarni gitarista će na prodaju ponuditi i svoju kolekciju nakita, šešira, jakni, majica i mnoge druge garderobe koju je nosio što privatno, što na turnejama, spotovima, televizijskim nastupima… Sol Hadson, kako glasi pravo ime Sleša, poznat je i po tome što ima kolekciju od preko 100 gitara i 500 šešira.

– Imam lošu naviku da sakupljam stvari koje mi nisu preterano potrebne. Nameravam uskoro da se selim i red je da se otarasim onoga što mi ne treba. Ovo ne radim kako bih se dodatno obogatio već da bi se otarasio viška stvari. Većinu novca nameravam da poklonim humanitarnim organizacijama – objasnio je Sleš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari