Iako je nedavno prihvatio da bude sudija u emisiji „Američki idol“, frontmen grupe Aerosmit Stiven Tajler izjavio je da muzički rijaliti šou programi ne doprinose pronalaženju talenata i da su „glupi“.


– Uvek sam smatrao da bi svako ko hoće da postane idol za bilo koga morao da bude spreman za naporan rad koji će trajati niz godina, pa i decenija. Ali, danas se to promenilo. Neki ljudi očigledno misle da se zvezda postaje za mesec-dva tako što će u nekom rijaliti šou programu praviti budalu od sebe. Ime „Američki idol“ treba da se promeni u „Američki idiot“, pošto ovde ozbiljnih muzičara nema. Nema čak ni mnogo talenata. Ne vidim ni da je drugačije u bilo kom drugom muzičkom rijaliti šou programu. Svi ovakvi programi su glupi – rekao je Tajler.

Pevač Aerosmit priznao je i da se kaje što je prihvatio ulogu sudije u „Američkom idolu“ pošto mu je iscrpljujuće da iz dana u dan gleda antitalente.

– Ovo je samo zabava i ništa više. I oni koji dođu u ovakvu emisiju moraju da shvate to kao način da se zabave, a ne da će tako stvarno napraviti muzičku karijeru. Iskreno, iscrpljujuće je iz dana u dan gledati netalentovane ljude kako misle da mogu da postignu nešto u muzici – zaključio je Tajler.

Odbio sam da pevam u Led Cepelinu

Stiven Tajler izjavio je da je odbio ponudu da zameni Roberta Planta na mestu pevača Led Cepelina. Tajler je bio na audiciji za članstvo u grupi u kojoj su Džimi Pejdž, Džon Pol Džouns i Džejson Bonam. Pejdžov menadžer rekao je Tajleru da Robert Plant više neće pevati u grupi i pitao vođu Aerosmita da li bi im se priključio. „Otišao sam do njih i svirali smo“, rekao je Tajler koji je ispričao da ga je Pejdž pitao da li želi da snimi ploču s Led Cepelinom. „Rekao sam ne. Ja sam u Aerosmitu. On je u najvećem bendu na svetu, a ja sam u sličnoj grupi. Veoma sam privržen mojoj grupi i mnogo je volim.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari