survivorFoto: Promo

Dolaskom na teritoriju Dominikanske Republike za takmičare nove sezone Survivora započela je avantura života.

Već večeras u 21:30h na TV Nova gledaoci će imati priliku da bolje upoznaju nove takmičare koji će se po prvi put naći u okruženju o kakvom su do sada samo maštali.

Od večeras, članovi dva plemena – crvenog i plavog – međusobno će se nadmetati za nagrade poput hrane, alata za lakše snalaženje na ostrvu i materijala za izgradnju kampa koji će sledećih nekoliko meseci biti njihov novi dom.

Prvi susret s dominikanskim tlom takmičare je ostavio bez daha, a njihovi utisci se još uvek se sležu.

„Za mene su uvek pričali da sam divljakuša, tako da sam došla da igram ulogu Moglija u stvarnom okruženju“, rekla je takmičarka Tijana Jeremić.

Nekima ovakvo okruženje i nije potpuna nepoznanica, zbog čega će se možda lakše snalaziti.

„Za razliku od ostalih, ja sam odrastao u ovakvoj okolini, navikao sam na vruće vreme, plaže i džunglu“, istakao je Uroš Velanac.

Za oba plemena svakako sledi period prilagođavanja koje će ipak nakratko pasti u drugi plan, jer će takmičari svoj fokus usmeriti na prve izazove koji će definisati početnu prednost među plemenima.

Ne propustite početak nove Survivor avanture večeras na TV Nova 1
Foto: Promo

Crveni i plavi tim u tri različita izazova takmičiće se za vatru, opremu za ribolov, kao i za namirnice i materijal za izradu kampa, a već u prvoj epizodi gledaoci će saznati koji tim će uspeti da osvoji više nagrada, a samim tim i veću prednost.

Njihovo snalaženje na terenu iz prve ruke pratiće voditelj Bojan Perić koji poručuje plemenima: „Sve izgleda kao raj – džungla, palme, prelepo more, beli pesak… Ali moram da vas razočaram – ovo će biti sve, samo raj za vas neće biti“, a ko će biti najhrabriji i najsnalažljiviji u predstojećim izazovima, tek ćemo videti.

Jedan od prvih zadataka za nove takmičare biće paljenje vatre bez upaljača ili šibica.

Ko se bolje pripremio za Survivor i koje pleme će u svoj kamp poneti vatru, koja će za takmičare tokom prohladnih dominikanskih noći biti pravi luksuz, ne propustite da pogledate večeras na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari