TV Nova i u aprilu najgledanija komercijalna televizija u Srbiji 1Izvor: TV Nova

Nakon izuzetnih rezultata gledanosti u martu, TV Nova nastavlja istim tempom! Podaci gledanosti za april pokazuju da Nova nastavlja da uživa ogromno poverenje gledalaca, te je prosečan šer od gotovo 13% i ovog meseca postavlja na mesto najgledanije komercijalne televizije u Srbiji, prema podacima TV Beat-a.

Zahvaljujući sve bogatijem programu i činjenici da publika u sve većem broju prepoznaje vrhunski kvalitet medijskog sadržaja Nove, gledanost ove televizije iz godine u godinu značajno raste, beležeći porast od skoro 10% u odnosu na april 2023.

Sve informativne i zabavne dnevne emisije ostaju na vodećim pozicijama u svojim terminima emitovanja, a nedeljni autorski formati, uz koje se gledaoci opuštaju vikendom, takođe ostaju neprikosnoveni po gledanosti među ukupnom konkurencijom.

Ubedljivo najpopularniji zabavno-takmičarski šou Survivor ne silazi sa trona i u aprilu iza sebe ostavlja sve televizije sa nacionalnom frekvencijom, kao i Javni servis. Isti uspeh beleži i specijal Survivor plus, u kom gledaoci imaju ekskluzivnu priliku da vide neemitovani materijal sa Dominikane, kao i da prvi čuju šta razne poznate ličnosti, takmičari iz prethodnih sezona, kao i takmičari iz aktuelne sezone i njihove porodice i prijatelji, kažu o aktuelnim dešavanjima u Survivoru.

Ove brojke što još jednom potvrđuju da TV Nova nastavlja da pomera standarde domaćeg televizijskog programa i donosi najkvalitetniji i najpopularniji program publici!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari