Sergej Trifunović nakon privođenja: "Nikada više neću doći u Split" 1foto: FoNet Božana Pavlica

Sergej Trifunović, koji je juče priveden u Splitu zbog držanja životinje bez nadzora i vređanja policijskih službenika, oglasio se na svom Instagram profilu, istakavši da je u ovom gradu iskusio maltretiranje kakvo nikad i nigde nije.

„Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se uporediti s istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split“, napisao je Sergej sinoć na Instagramu.


Da podsetimo Sergej je na splitskoj plaži Kaštelet bio sa nemačkim ovčarom, koji je smetao nekim posetiocima plaže, zbog čega je prijavljen policiji.

Kada su se pojavili organi reda, Trifunović ih je navodno vređao, a potom je priveden.

Dalmatinski portal izveštava da je Trifunović vidno nervozan napustio sud sa svojom adokaticom Ivankom Šamijo.

500 evra

Kako prenosi Jutarnji list, a piše Hina, Sergej Trifunović je sinoć kažnjen s 500 eura novčane u Opštinskom prekršajnom sudu zbog držanja psa bez nadzora i vređanja policajca na splitskoj plaži Kaštelet.“Osim 500 eura kazne Trifunović mora da plati i 50 eura sudskih troškova, saznaje se na sudu. Uz prijavu za narušavanje javnog reda i mira iodveden je na sud gde mu je izrečena novčana kazna.Trifunović je juče u kasnim večernjim satima izašao sa suda nezadovoljan dobijenom kaznom. Tvrdio je da ga je prijavila ženska osoba koja se navodno boji psa te da se na plaži ne vidi znak zabrane za pse”  

Tom prilikom je fotografisan kako novinarki ovog sajta pokazuje znak za zabranu pasa na plaži, koji je prelepljen nalepnicama, što je prema njegovim rečima, razlog zašto ga nije video.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari