Sin Dejvida Bouvija: Znam zašto Tramp pušta pesme mog oca 1Dejvid Bouvi, foto: Profimedia

Dukan Džons, sin jednog od najpoznatijih muzičara i pevača Dejvida Bouvija, oglasio se u jednom komentaru na Tviteru, gde je otkrio da zna razlog zbog kojeg bivši predsednik Donald Tramp pušta muziku njegovog oca na predizbornim skupovima.

Naime, Tramp je prošle nedelje u hotelu Mar-A-Lago na Floridi najavio da će se 2024. godine na američkim izborima, kandidovati za predsedničku funkciju, a zatim je napustio skup uz pesmu Dejvida Bouvija „Heroes“, koju je takođe koristio kada se prvi put kandidovao za predsednika 2016 godine.

Korisnici društvene mreže Tviter komentarisali su ovaj događaj izvinjavajući se Dejvidu Bouviju zbog, kako kažu, nečasnog Trampovog čina.

„Izvini Dejvide svi sigurnosni mehanizmi na zemlji su se pokvarili i svi smo te nekako izneverili kao ljudska rasa“, poručila je jedna tviterašica.

Ispod pomenutog tvita, oglasio se i sin Dejvida Bouvija, Dukan Džons poručivši da ovo nije prvi put kako Tramp koristi dela njegovog oca u političke svrhe.

„Već smo prošli kroz ovo. Koristio je istu pesmu pre šest godina. Rečeno mi je da malo možemo da uradimo povodom toga“, istakao je Džons.

Bouvijevi fanovi nizali su komentare ispod Džonsovog tvita, a neki od njih su sledeći:

„Trampa nije briga ni za koga osim za sebe. Probajte da upotrebite njegov brend ’TRAMP’ negde bez njegovog pristanka ili plaćanja i videćete tužbu. Kako je to drugačije od toga kada on koristi muziku tvog oca bez pristanka?“.

„Ko ti je to rekao? Da, možete učiniti nešto po tom pitanju i trebalo bi to da uradite! Vaš otac je bio veliki čovek i bio bi zgrožen ovim nepoštovanjem“.

Džons je putem društvenih mreža iskazao nezadovoljstvo i dodao je da je poprilično siguran da Tramp ovim pokušava da ga iznervira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari