Summer3p festival od 21. do 23. jula u Subotici 1Foto: Zvanična Fejsbuk stranica Summer3p festival

Kompleks bivše druge kasarne “Petar Drapšin” između Subotice i Palića, i ovog jula biće mesto održavanja Summer3p festivala, 21. po redu, koji predstavlja spoj savremene muzičke kulture i radioničarskog angažovanja.

Kao i svake godine, posetioce tokom dana očekuje raznovrstan radioničarski program, izložbe i performansi, dok je veče rezervisano za atraktivan muzički program.

Festival će u petak, 21. jula, otvoriti duo iz Mađarske NoNameLeft, Lea Dobričić, te lokalni izvođači Adamov i Denni.

Nastup na festivalu u subotu, 22. jula, potvrdila je Insolate iz Hrvatske, koju su Subotičani imali prilike da slušaju u ovom gradu pre više od 10 godina pod imenom Miss Sunshine i daleke 2001. godine u klubu “First Club”, jednom od prvih zbornih mesta poklonika savremene muzičke elektro scene.

Posetioce u subotu očekuje još i nastup Miloša Vujovića, a domaću podršku pružiće Ascaloon i Victoria.

Nedelja, 23. jul, rezervisana je za tradicionalni Porodični dan, koji će programski biti sadržajniji i bogatiji nego prethodnih godina, prožet radionicama, izložbama, predavanjima, sportskim aktivnostima i igrama.

Sva tri festivalska dana, Gustav Jr, Andy Dee i predstavnici udruženja Hardwierd iz Subotice Mario C & Overtone Funk i Amiru, vrteće svoje setove tokom dnevnog programa, koji počinje oko 17 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari