Svetlana Ceca Bojković: Nalazimo se u šah mat poziciji

Priče posle karantina

Ostavite komentar


  1. Svetlana Bojković je odlično istakla da smo u Srbiji politički i u svakom drugom smislu sluđeni. To je valjda i cilj političkih elita ne samo u Srbiji nego i u svetu.

  2. Postovanje gospodji Bojkovic i kao glumici i kao promisljenom i pametnom analiticaru sveopsteg stanja i kod nas i u svetu!Naklon!

  3. I ja sam u celu pricu posumnjao kad sam video kako medicinsko osoblje glumi da pada mrtvo.

  4. Divna, velika glumica i vrlo kulturna dama, koja na fin i promišljen način izražava sopstveni stav, bez ijedne uvredljive reči ali istovremeno i beskompromisno.Primer ponašanja obrazovane i odgovorne ličnosti iz kulturnog života.

  5. Niko nam ništa neće dati ukoliko se za to ne izborimo.Decenijama nam se šalje poruka da mi kao drustvo i ne mozemo uspeti.Ovaj politički sistem očigledno da ne moze da donese boljitak i to se već bezbroj puta pokazalo.Oni koji bi ga mogli promeniti bi praktično sekli granu na kojoj sede.Jedini način,mada veoma težak,je formiranje grupa gradjana i udruženja koji će politički delovati mimo postojećih političkih stranaka.

Ostavite komentar


Kultura

Za predsednika Matice srpske ponovo izabran Dragan Stanić 10

Za predsednika Matice srpske ponovo izabran Dragan Stanić

Na redovnoj Skupštini Matice srpske, koja je danas održana u Novom Sadu, za njenog predsednika u narednom četvorogodišnjem periodu izabran je književnik i profesor Filozofskog fakulteta Dragan Stanić, koji je tu dužnost obavljao i u prethodnom mandatu, saopšteno je danas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.