stranger thingsFoto: Netflix / Everett / Profimedia

 

U petoj i poslednjoj sezoni popularne serije Stranger Things, Vil Bajers će imati centralnu ulogu, potvrdila su braća Dafer.

U iščekivanju pete sezone, Ros Dafer objavio je neke nove detalje i potvrdio da će Vil Bajers, u tumačenju Noe Šnapa, dobiti mnogo veću ulogu, tako da će on biti u fokusu umesto u pozadini, kako smo do sada navikli.

„Vil zaista dolazi u fokus u 5. Ovaj njegov emotivni luk je nešto za šta se nadamo da će zaokružiti celu seriju. Vil je navikao da bude onaj mladi, introvertni, koga drugi štite. Tako da je deo njegovog putovanja, ne samo seksualnog, činjenica da konačno sazreva kao mladić.“

Zbog značaja lika, braća Dafer su Šnapu otkrili mnoge tajne naredne sezone, što je došlo uz rizike, jer mu se dešavalo da otkrije nešto što nije trebalo.

„Poslali smo mu prva tri scenarija za 5. sezonu. Napisao sam mu ‘Samo nemoj da budeš Tom Holand’. On se smejao i napisao ‘Naravno’, a potom odmah nešto stavio na TikTok. Ali ne možete da budete ljuti na Nou. On je dobar dečko i ne može da se suzdrži.“

Met Dafer je ranije već istakao da će Vilov lik imati veći značaj u novoj sezoni, o kojoj se pored toga ne zna skoro više ništa.

Ono što znamo je da se snimanje odlaže dok se štrajkovi u filmskoj industriji ne okončaju, tako da će se verovatno duže čekati na premijeru nego što je planirano.

Prva epizoda nove sezone zvaće se Chapter One: The Crawl.

Izvor: Movie Web

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari