Vranje: Dečji festival "Vreme radosti" u nedelju 1Foto: vranje.org.rs

Na sastanku Organizacionog odbora Dečjeg festivala „Vreme radosti“ usvojen je program ovogodišnje manifestacije. Festival će biti održan u nedelju, 15. maja, u Gradskom parku, u periodu od 11 do 19 časova.

Predviđene su interaktivne predstave dece Predškolske ustanove „Naše dete“, muzički, scenski i folklorni nastupi učenika osnovnih škola, dečja lutkarska predstava Pozorišta „Bora Stanković“, nastupi hora Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ i plesnog kluba „Feniks“.

U 17 sati planiran je koncert lokalnih izvođača Aleksandre Arsić i Vladimira Stošića, a od 18 časova koncert vokalne solistkinje Marije Marić Marković – Mari Mari.

Programom festivala planirano je i učešće kostimiranih animatora, a za najmlađe će biti postavljen dvorac na naduvavanje i punktovi sa različitim sadržajima.

Na sportskim terenima Gimnazije „Bora Stanković“ biće postavljeni štandovi Vojske, policije, Hitne pomoći i Crvenog krsta.

U susret festivalu, u subotu, 14. maja, od 16 sati u Gradskom parku biće postavljen dvorac na naduvavanje, tako da najmlađi mogu da uživaju u igri i pre zvaničnog otvaranja manifestacije.

Organizatori festivala su grad Vranje, Turistička organizacija i Predškolska ustanova „Naše dete“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari