Zabranjen film o Staljinu

Ostavite komentar


  1. Kad smo o filmu, već godinama ne mogu da razumem ko je, kako i zašto snimio i pustio u bioskopske sale onaj "Srpski film"

  2. Staljin im je pobio 20 miliona ljudi u čistkama..pa šta su onda gradjani te zemlje koji su mirno pomatrali i čekali da dodju na red?

  3. @nesss Donositi sud o necemu sto niste proziveli i preziveli, davati ocene o ljudima zemlje u kojoj niste rodjeni i gde niste ziveli, je krajnje glupo pa ako hocete i uvredljivo.

    Postovanje Redakciji Danasa.

  4. Samo totalitaristički režimi zabranjuju filmove. Šta je sledeće? Spaljivanje knjiga i slanje pisaca u Sibir?

Ostavite komentar


Kultura

“Novi narativ”: Studija o srpskoj istoriji u srpskim dramama 10

“Novi narativ”: Studija o srpskoj istoriji u srpskim dramama

Teatrološka studija "Novi narativ" prof. dr Marine Milivojević Mađarev analizira „Odnos prema nacionalnoj istoriji u dramskim delima u Srbiji na kraju 20. veka“, kako glasi i podnaslov tog izdanja Pozorišnog muzeja Vojvodine, predstavljenog 29. aprila u beogradskom pozorištu Atelje 212.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.