Zagrebački „Ciganin, ali najljepši“ na sceni NP u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Više sam očekivala od izveštača Danasa s ove predstave. Posebno su mi zasmetali delovi koji politizuju priču koja s tim nema veze. Predstava je odlična i ne zanima me ni da li su i odakle došli Romi u HR (kao da je to najbitnije) ta tri sata koliko predstava traje, većina publike provela je bez daha, uživajući u maestralnoj glumi.
    Uostalom, oni koji su došli da gledaju predstavu a ne da budu viđeni, oni su znali da cene režiju, adaptaciju zahtevnog romana i glumu. I da uživaju u onome što vide.
    To je bilo najvažnije a ne politizacija čitave stvari.

    1. Ova predstava nije proglasena najboljom u Hrvatskoj 2018 na zvanicnoj prezentaciji hrvatskog glumista. Nju su samo citaoci magazina Story izglasali za najbolju, u nekakvom internet glasanju… Predstava nema nijednu relevantnu pozorisnu nagradu u Hrvatskoj.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.