Završena sinhronizacija animiranog filma "U mojoj glavi 2": Likove su glasovima oživeli Nebojša Milovanović, Iva Lorens, Milena Predić, Jelena Gavrilović i drugi 1Foto: © 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Sinhronizacija animirane avanture „U mojoj glavi 2“ (Inside Out 2) čije prikazivanje u domaćim bioskopima počinje 13. juna upravo je privedena kraju, a Diznijevim likovima glasove su pozajmili Nebojša Milovanović, Hristina Popović, Milena Predić, Jelena Gavrilović, Iva Lorens i drugi.

Priča opisuje devojčicu Rajli čije svakodnevne aktivnosti trasiraju njena osećanja živeći, poput ljudskih bića, u njenoj glavi. I nakon uspeha prvog dela filma iz 2015., ovog leta ponovo gleda

mo Rajli i emocije Radost, Tugu, Bes, Strah i Gađenje, očekujući i nova osećanja, svojstvena sada jednoj tinejdžerki.

Jedno od njih je i osećanje poznato kao Smor, koju u sinhronizovanoj verziji tumači naša muzičarka Iva Lorens.

„Ovo je prvi put da sam radila sinhronizaciju, oduševljena sam što se potrefilo da je reč o mom omiljenom crtanom filmu. Ovo je ne samo priča za decu nego i za odrasle i zaista te nauči da je svaka emocija podjednako bitna“, rekla je kantautorka.

„Ja tumačim emociju Smor. Ona je meni slatka jer sam svakako prošla i sama kroz tu fazu. Nju sve smara, ali ona zna da je deo tima i ima svoju ulogu u Rajlinom odrastanju“, dodala je ona.

U ostalim ulogama našli su se i glumac Nebojša Milovanović koji daje glas ocau glavne junakinje, kao i gkumica Milena Predić, u ulozi strogog, ali posvećenog predavača hokeja.

U sinhronizaciji učestvovali su i Jelena Gavrilović, Srđan Čolić Mobi, Anđela Alavirević, Inspektor Blaža i mnogi drugi, dok u originalnoj, američkoj verziji glasove daju glumci Ejmi Poler, Maja Hok, Dajana Lejn itd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari