aleksandar vucic

Kina po privrednom značaju za Srbiju parira Zapadu 2

Kina po privrednom značaju za Srbiju parira Zapadu

U Palati Srbija danas je otvoren Treći forum gradonačelnika glavnih gradova država centralne i istočne Evrope i Kine, 16+1, i treći sastanak ministara saobraćaja zemalja centralne i istočne Evrope i Kine.

Janković: Vučić plaši Srbiju ratom 3

Janković: Vučić plaši Srbiju ratom

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković poručio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nezasluženo sedi u zgradi na Andrićevom vencu, ali kada je „već zaposeo tu funkciju“, Ustav mu nalaže da se pretvara da je državnik.

Vučić za Mond: Ne želim da molim 4

Vučić za Mond: Ne želim da molim

Predsednik Srbiji Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija na putu evropskih integracija mora da uradi svoj deo posla i da on ne žele ni za šta da moli, dodavši da zna da treba poboljšati vladavinu prava i slobodu izražavanja.

SNS: Vatromet u čast pobede i Vučićevog rođendana 5

SNS: Vatromet u čast pobede i Vučićevog rođendana

Gradski odbor Srspke napredne stranke organizovao je večeras vatromet u čast pobede liste „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“, ali, kako su rekli, i rođendana predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

Pusić: Vučić nije Brant 9

Pusić: Vučić nije Brant

Bivša ministarka spoljnih poslova Hrvatske i poslanica u Saboru Vesna Pusić izjavila je danas da ne vidi zašto bi se insistiralo na ličnom izvinjenju Aleksandra Vučića.