Banja Luka

Dodik: Džo Bajden je srbomrzac 1

Dodik: Džo Bajden je srbomrzac

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik ponovio je danas da na izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država podržava Donalda Trampa i da je njegov protivkadidat Džo Bajden srbomrzac, prenosi Srna.

Zaraženi učenici u Republici Srpskoj 2

Zaraženi učenici u Republici Srpskoj

Od početka školske godine u školama Republike Srpske, zabeleženo je oko 200 slučajeva zaraženih učenika i nastavnika korona virusom, a trenutno se aktivnim slučajevima smatra 91 učenik i 37 nastavnika.

Šarović poželeo Bečiću da istraje na putu napretka i promena u Crnoj Gori 3

Šarović poželeo Bečiću da istraje na putu napretka i promena u Crnoj Gori

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) i šef kluba poslanika SDS i PDP u Parlamentarnoj skupštini BiH Mirko Šarović uputio je čestitku povodom formiranja nove Skupštine Crne Gore lideru koalicije „Mir je naša nacija“, a predsedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za predsednika skupštine.

Dodik pisao Trampu 4

Dodik pisao Trampu

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je pismom informisao američkog predsednika Donalda Trampa o aktuelnoj situaciji u BiH, jer smatra značajnim da on i njegovi saradnici budu obavešteni o tome na koji način se u BiH odvija situacija.

Šarović: Dodikov veto i glasanje u skupštini samo predstava za javnost 6

Šarović: Dodikov veto i glasanje u skupštini samo predstava za javnost

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je da je odluka vladajućih stranaka u Republici Srpskoj da podrže veto srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika na sporazum o saradnji Centralne izborne komisije BiH (CIK) i Međunarodne fondacije za izborne sisteme (IFES) bila samo Dodikova predstava za javnost.

U BiH još 222 novoobolela, petoro preminulo 10

U BiH još 222 novoobolela, petoro preminulo

U poslednja 24 časa u Bosni i Hercegovini registrovana su 222 nova slučaja korona virusa, kao i pet smrtnih slučajeva, od čega tri u Federaciji BiH i dva i RS.

Dodik: BiH je neodrživa zemlja 11

Dodik: BiH je neodrživa zemlja

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je danas da nepotrebno dugo traje usvajanje budžeta BiH i da činjenica da BiH u avgustu dobija budžet za ovu godinu govori o tome da je to neodrživa zemlja.

Vlada RS utvrdila uredbe za odlaganje plaćanja poreza i doprinosa 14

Vlada RS utvrdila uredbe za odlaganje plaćanja poreza i doprinosa

Vlada Republike Srpske danas je utvrdila predlog nekoliko uredbi za zakonskom snagom, koji se odnosi na odlaganje plaćanja poreza i doprinosa za određene privredne subjekte, koju treba da potpiše predsednica RS Željka Cvijanović da bi one bile legalne.

PrvaPoslednja