Ćuprija

Profesorka Više medicinske u Ćupriji: Verovale smo u zakon i pravdu 6

Profesorka Više medicinske u Ćupriji: Verovale smo u zakon i pravdu

Profesorka Sunčica Ivanović, koja je vraćena na posao u Višoj medicinskoj školi strukovnih studija u Ćupriji, izjavila je danas da je grupa nastavnica i profesorka, među kojima je i ona, posle nešto manje od tri godine najzad dobila šansu da bude vraćena na posao i da je u međuvremenu prošla kroz izuzetno težak period.

Otkriven spomenik Knezu Lazaru u Ćupriji 7

Otkriven spomenik Knezu Lazaru u Ćupriji

U Ćupriji je danas, na Vidovdan, svečano otkriven i osveštan spomenik knezu Lazaru, koji se nalazi na kružnom toku, na ulazu u grad kod auto puta.

Pozivni centar i volonterska pomoć starima u Ćupriji 9

Pozivni centar i volonterska pomoć starima u Ćupriji

Štab za vanredne situacije u Ćupriji odlučio je danas da rad Opštinske uprave svede na minimum dok će veliki broj volontera pomagati najstarijim sugrađanima da dođu do neophodnih lekova i životnih namirnica. 

Preminuo novinar NIN-a Ljubiša Stavrić 10

Preminuo novinar NIN-a Ljubiša Stavrić

U Ćupriji je danas posle kraće bolesti preminuo Ljubiša Stavrić, nekadašnji novinar NIN-a poznat po neponovljivim ispovestima velikana, objavio je UNS.

Vranjancima sedam titula 11

Vranjancima sedam titula

Takmičari iz Vranja blistali su na Prvenstvo Regiona Centralna Srbija serijskom malokalibarskom puškom za pionire i pionirke (B program), koje je u Ćurpiji organizovao klub „Živka Damnjanović“.Kako je saopštio Streljački savez Srbije, Vranjanci su od mogućih osam osvojili sedam zlatnuh medalja.

U Ćupriji održana 12. Crevarijada 12

U Ćupriji održana 12. Crevarijada

U Ćupriji je juče održana 12. Crevarijada koja je ove godine okupila nekoliko hiljada posetilaca i više od 50 ekipa iz cele Srbije koje su se takmičile u spremanju specijaliteta od crevaca.

U eksploziji gasa u Ćupriji povređene dve osobe 14

U eksploziji gasa u Ćupriji povređene dve osobe

Dve osobe su povređene sinoć u eksploziji gasa koja se dogodila u garaži u Ćupriji. Eksplozija se dogodila oko 21 sat kada su majstori pokušali da zavare dve boce, jednu za drugu, javlja reporter RTS-a.

PrvaPoslednja