Ćuprija

Vranjancima sedam titula

Takmičari iz Vranja blistali su na Prvenstvo Regiona Centralna Srbija serijskom malokalibarskom puškom za pionire i pionirke (B program), koje je u Ćurpiji organizovao klub „Živka Damnjanović“.Kako je saopštio Streljački savez Srbije, Vranjanci su od mogućih osam osvojili sedam zlatnuh medalja.

U Ćupriji održana 12. Crevarijada

U Ćupriji je juče održana 12. Crevarijada koja je ove godine okupila nekoliko hiljada posetilaca i više od 50 ekipa iz cele Srbije koje su se takmičile u spremanju specijaliteta od crevaca.

U eksploziji gasa u Ćupriji povređene dve osobe

Dve osobe su povređene sinoć u eksploziji gasa koja se dogodila u garaži u Ćupriji. Eksplozija se dogodila oko 21 sat kada su majstori pokušali da zavare dve boce, jednu za drugu, javlja reporter RTS-a.

Aleksopulos dematuje Balšu Božovića

Direktor Više medicinske škole u Ćupriji Hristos Aleksopulos saopštio je danas da Aleksandar Martinović, Vladimir Orlić i Darko Laketić nikada nisu bili u radnom odnosu u toj školi, već su angažovani ugovorima o dopunskom radu, što im zakon omogućava.

Ćuprija protiv narkomanije

Na Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija Ćuprija održan je okrugli sto na temu „Narkomanija“ sa više od 20 učesnika iz institucija širom Srbije.

Zaraženi komarci u Pomoravlju

U Despotovcu i Paraćinu u proteklih nedelju dana zabeležena su dva smrtna slučaja zbog groznice Zapadnog Nila, dok je kod tri osobe potvrđen virus, rečeno je danas u Zavodu za javno zdravlje u Ćupriji.

U Ćupriji počinju 37. Matićevi dani

U znak sećanja na Dušana Matića (1898 – 1980), pesnika, prevodioca, romansijera, esejiste i proziste, jednog od rodonačelnika nadrealizma u srpskoj književnosti, u Ćupriji se svake godine okupe brojni poštovaoci njegovog dela.

Prvi maj  „radni dan” za studente

Studentski parlament Visoke medicinske škole strukovnih studija iz Ćuprije, izabrao da Prvi maj bude radni dan, organizacijom Prve internacionalne konferencije studenata u Grčkoj.

Brnabić: Podrška Vlade Ćupriji

Vlada Srbije podržava sve projekte koje lokalna samouprava sprovodi i pomoći će njihovoj bržoj realizaciji, poručila je premijerka Srbije Ana Brnabić u razgovoru sa rukovodstvom opštine Ćuprija, objavila je Radiotelevizija Pomoravlje.

Voda u Ćupriji od danas ispravna

Posle dve nedelje građani Ćuprije od danas imaju ispravnu vodu u vodovodnom sistemu, dok za Paraćince i dalje važi zabrana upotrebe vode za piće zbog zamućenosti.

PrvaPoslednja