Džakarta

U Indoneziji više od 270 članova biračkog odbora preminulo od premora

Deset dana nakon što je Indonezija održala najveće izbore na svetu u jednom danu preminulo je više od 270 članova biračkih odbora, uglavnom od bolesti uzrokovanih dugačkim radnim vremenom i ručnim brojanjem glasova, rekao je jedan od zvaničnika, prenosi Rojters.

Aktuelni lider Džoko Vidodo u prednosti

Predsednik Indonezije DŽoko Vidodo mogao bi, sudeći prema nezvaničnim rezultatima koji su objavljeni nekoliko sati nakon zatvaranja birališta, da bude reizabran.

Broj žrtava cunamija u Indoneziji porastao na 429

Broj žrtava cunamija koji je u subotu pogodio obalna područja indonezijskih ostrva Jave i Sumatre dodatno je povećan, a poslednji podaci govore u 429 nastardalih i 1.500 povređenih dok se 154 vodi kao nestalo, a oko 15.000 je bilo prisljeno da napusti svoje domove, javljaju agencije, pozivajući se na indonezijske zvaničnike.

Raste broj žrtava cunamija u Indoneziji

Broj žrtava cunamija u Indoneziji povećan je sa prvobitnih 280 na 373, a 128 osoba se vode kao nestale, dok 1.459 je povređeno, saopštila je indonežanska Agencija za saniranje posledica elementarnih nepogoda, a prenosi AP.

Cunami u Indoneziji odneo više od 160 ljudskih života

Najmanje 222 osobe su poginule, a 843 su povređene, dok se 28 osoba vodi kao
nestalo u cunamiju koji je pogodio obale oko Sundskog prolaza, saopštila je danas Nacionalna agencija za
reagovanje u katastrofama.

Potraga za putnicima aviona

Tragači i spasioci pronašli su posmrtne ostatke poginulih u avionskoj nesreći u Indoneziji i na osnovu stanja na terenu zvaničnici su rekli da ne očekuju da nađu preživele, a da je najverovatnije poginulo 189 ljudi, javlja AP.

Pao avion sa 189 putnika kod ostrva Java

Avion indonezijskog avio prevoznika „Lajon er“ sa 189 putnika i članova posade srušio se jutros u more kod ostrva Jave, neposredno nakon poletanja iz Džakarte, saopštila je nacionalna agencija za spašavanje.

MMF: Podrška reformama u Srbiji

Delegacija Srbije koju predvodi guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se u Indoneziji sa izvršnim direktorom Međunarodnog monetarnog fonda Tao Žangom, koji je rekao da je namera te finansijske institucije da nastavi punu podršku ključnim reformama u Srbiji.

U Indoneziji dosad 98 žrtava

Katastrofalan zemljotres koji je u nedelju popodne pogodio indonežansko ostrvo Lombok odneo je dosad najmanje 98 žrtava, javlja AP.

PrvaPoslednja